Богдана Матолича обрано головою правління Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Богдана Матолича обрано головою правління Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

28.09.13 10:08 0 927
Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич 27 вересня взяв участь у засіданні правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Про роботу правління за звітний квартал учасників засідання поінформував голова правління Роман Дацько.

Він, зокрема, зазначив, що основним напрямом діяльності відділення Фонду було і є надання матеріального забезпечення страхувальникам і застрахованим особам на виплату допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах, поховання.

«Зокрема, за період 2011-2013 р.р. зросли видатки на виплату допомоги по тимчасовій непрацездатності. У 2012 році вони становлять 222,8 млн. грн., що на 31,4 млн. грн. більше зокрема, ніж у 2011 році. Значно зросли суми, які виплачені на допомоги по вагітності та пологах з 90,8 млн.грн. у 2011 році до 111,2 млн.грн. у 2012 році», – підкреслив Р.Дацько.

Він додав, що за І півріччя 2013 року виплати склали: з тимчасової непрацездатності – 116 млн.грн.; з тимчасової непрацездатності по догляду за хворими – 7,5 млн.грн.; по вагітності та пологах – 59,7 млн.грн.

Також Роман Дацько зауважив, що важливою складовою діяльності відділення Фонду є надання соціальних послуг працюючим застрахованим особам та членам їх сімей, що сприяє профілактиці та зменшенню захворюваності, вихованню здорового підростаючого покоління.

Під час засідання також було обрано голову правління обласного відділення Фонду. Ним став перший заступник голови ОДА Богдан Матолич.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ