У Львівській області для відновлення будівлі Самбірського ПТУ-інтернату професійної реабілітації учнів-інвалідів виділено 35 тис грн

У Львівській області для відновлення будівлі Самбірського ПТУ-інтернату професійної реабілітації учнів-інвалідів виділено 35 тис грн

28.09.13 09:14 0 965
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації, з резервного фонду обласного бюджету департаменту соціального захисту облдержадміністрації для проведення відновних робіт на будівлі Самбірського професійно-технічного училища-інтернату професійної реабілітації учнів-інвалідів виділено 35 000 гривень, – про це повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту ОДА Олексій Титаренко.

За його словами, завершено очищення території м. Самбора, постраждалої внаслідок стихії, від повалених дерев, залишків покрівлі з пошкоджених будівель та будівельного сміття. Також відновлено у м. Самборі дахи 8 об’єктів, з них 4 багатоквартирних житлових будинки комунальної власності, 3 приватних житлових будинків, 1 нежитловий об’єкт приватного підприємства (всього відновлено 46 об’єктів з 87 облікованих).

До проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації 26 вересня залучено 101 особа та 17 одиниць техніки у м. Самборі, з них від ДСНС України 7 осіб та 2 одиниць техніки та від комунальних підприємств 69 осіб та 3 одиниці техніки.

Ситуація знаходиться на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обвал будинку в Мумбаї: ...
Наступна новина: Femen у Парижі провели ...

КОМЕНТАРІ