Головне управління ДСНС України у Львівській області з робочим візитом відвідав статс-секретар МНС Киргизької Республіки

Головне управління ДСНС України у Львівській області з робочим візитом відвідав статс-секретар МНС Киргизької Республіки

28.09.13 11:28 0 924
27 вересня, Головне управління ДСНС України у Львівській області з робочим візитом в цілях поглиблення співпраці відвідав Статс-секретар МНС Киргизької Республіки, Голова Міждержавної ради СНД з надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру Талайбек Теміралієв.

В ході зустрічі начальник обласного підрозділу ДСНС України представив гостю пожежно-технічну виставку, де ознайомив з історією пожежної справи Львівщини та продемонстрував зразки старовинної і сучасної спеціальної техніки. Далі іноземна делегація мала можливість ознайомитись із принципом роботи системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (Система 112). Під час короткотривалого візиту гостей високопосадовці двох країн дізнались багато нового про функціонування та роботу рятувальних сил своїх колег.

Нагадаємо, напередодні, 25 вересня, Державна служба України з надзвичайних ситуацій підписала з Міністерством надзвичайних ситуацій Киргизької Республіки План взаємодії у сфері цивільного захисту на 2013-2016 роки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У "Динамо" заявили, що ...
Наступна новина: Вернидуб залишається ...

КОМЕНТАРІ