Чернігів: Бібліотека ім. М. Коцюбинського святкує 65-річчя

Чернігів: Бібліотека ім. М. Коцюбинського святкує 65-річчя

28.09.13 09:46 0 911
Чернігівська Центральна бібліотека ім. М. М. Коцюбинського міської централізованої бібліотечної системи відзначає свій 65-річний ювілей. Тож бібліотекарі міста та запрошені гості в урочистій атмосфері привітали працівників цього закладу.

Директор Ніна Власенко у своєму вітальному виступі зупинилася на окремих подіях з історії заснування та розвитку бібліотеки. За її словами, на сьогоднішній день Центральна бібліотечна система, до складу якої входить 13 бібліотек, є центром методичної, інформаційно-бібліографічної роботи в місті. До її структури входять відділ обслуговування, відділ комплектування і обробки літератури, відділ методичної та бібліографічної роботи, відділ комп’ютерного забезпечення з інтернет-центром, сектор обмінного фонду, сектор обліку та контролю, Канадсько – Український центр. Щорічно тут обслуговується близько 10 тисяч користувачів, яким видається понад 207 тисяч примірників літератури.

Чимало добрих слів та найкращих побажань лунало в цей день на адресу хранителів духовної спадщини, освіти, науки і культури. А кращим працівникам бібліотеки були вручені Почесні грамоти Чернігівської міської ради, обласної державної адміністрації та грамоти управління культури міської ради.

За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, з нагоди 65-річчя Центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського міської централізованої бібліотечної системи Почесними грамотами Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджено:

Власенко Ніну Іванівну, директора Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи;

Гайову Ольгу В’ячеславівну, завідуючу відділом обслуговування Центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи;

Брагінець Світлану Іванівну, завідуючу відділом комплектування та обробки літератури Центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи.

За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди 65-річчя Центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського міської централізованої бібліотечної системи Подяку міського голови оголошено Кожевніковій Лідії Федорівні, завідуючій відділу методичної та бібліографічної роботи Центральної бібліотеки ім. М. М. Коцюбинського Чернігівської міської комунальної централізованої бібліотечної системи.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області 27 ...

КОМЕНТАРІ