У Рівному серед білого дня молодик пограбував пенсіонерку

У Рівному серед білого дня молодик пограбував пенсіонерку

28.09.13 08:24 0 1285
63-річна жителька Рівного, повертаючись в обідню пору з покупками додому, по дорозі перетнулася з 23-річним парубком, якого вже неодноразово бачила біля свого двору. Зрівнявшись з жінкою, хлопець раптово вдарив потерпілу кулаком в обличчя, збивши її з ніг. На цьому зловмисник не зупинився, а навпаки почав бити стареньку по голові. Потім вирвав сумку з грошима у якій було біля 200 гривень та пакет із продуктами і втік. Однак, того ж дня, був затриманий міліціонерами.

Пані Лариса вже близько 30 років впевнено ходить цією дорогою додому. Жінка ніколи не переймалась за особисту безпеку, тому що район у них спокійний та всі один одного знають.

— Чоловік мене, зазвичай зустрічає, коли я виходжу з маршрутки з сумками. Але того дня нічого тяжкого я не несла, — розповідає потерпіла. — Це було для мене шоком, тому що все сталось раптово та несподівано. А цього хлопчину я вже бачила раніше, він біля мого двору рвав травичку, казав, що для кролів. Можна сказати, що в той момент відчула на собі руку «професіонала», бо знав куди бити.

Звичайно, міліціонери доклали чимало зусиль аби встановити особу зловмисника, навіть зверталися за допомогою до місцевих жителів. Затримали негідника недалеко від місця злочину. Як виявилось, він на момент затримання був умовно засуджений.

— За частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. — коментує начальник Рівненського міськвідділу, полковник міліції Руслан Мельник. — Громадянин, причетний до скоєння злочину, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасово тримання Рівненського міськвідділу міліції.

Станіслав ПРИМАК,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирщина: в новому ...

КОМЕНТАРІ