У Тернополі велосипедисти підтримають світову акцію «Критична маса»

У Тернополі велосипедисти підтримають світову акцію «Критична маса»

28.09.13 10:57 0 1350
27 вересня асоціація велосипедистів Тернополя підтримає світову акцію «Критична маса», яка проводиться в останню п'ятницю кожного місяця у більш ніж 300 містах по всьому світу.

«Критична маса (англ. Critical Mass) — велосипедна подія, метою якої є популяризація велосипедного транспорту, привернення уваги автомобілістів до велосипедного руху в місті, боротьба за екологічно чистий транспорт», - розповів координатор заходу в Тернополі Володимир Явнич.

Регламент «Critical mass Ternopil»

Час збору учасників: 19:30.

Тривалість заходу: 19:30-21:00.

Місце збору: майдан Волі, біля пам'ятника Данилу Галицькому.

Маршрут:

Майдан Волі – Замкова – Руська – Мазепи – Бережанська – Тролейбусна – Степана Будного (піший рух по тротуарному полотні) – Лучаківського – Громницького – Кривоноса – Винниченка – Карпенка – Миру – Дружби – Руська – бул. Тараса Шевченка – Театральний майдан.

Фініш: Театральний майдан - робимо спільне фото піднімаючи велосипеди вверх

Умови участі: Організатор і всі особи, які з ним співпрацюють не несуть відповідальності перед учасниками за шкоди здоров'ю і майну, які можуть наступити перед, під час і після заїзду. Учасники стартують на власну відповідальність. Учасники несуть цивільну і правову відповідальність за всі шкоди, заподіяні третім особам. Учасники знають, що необхідно виконувати Правила дорожнього руху. Учасники повинні дотримуватись визначеного маршруту заїзду, постійно перебувати в колоні велосипедистів та не випереджати її. Своїм підписом учасники стверджують, що ознайомлені з правилами заїзду та згідні їх дотримуватись

РЕЄСТРАЦІЯ: https://docs.google.com/forms/d/1ikCOzEUR-oOkWQEysqsiF0keKOLCOP0JiYyzCWdruYc/viewform?edit_requested=true

Вікове обмеження учасників: 16+

Обов'язкове спорядження:

- передній білий та задній червоний ліхтарики

- шолом за наявності

Контактний номер: (067) 696 68 60 Володимир Явнич

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Яворівщині пройде 15 ...

КОМЕНТАРІ