На Тернопіллі ініціаторкою зґвалтувань 12-річної доньки була рідна матір

На Тернопіллі ініціаторкою зґвалтувань 12-річної доньки була рідна матір

28.09.13 11:55 0 1048
Роль ґвалтівника жінка відвела співжителю старшої доньки – раніше неодноразово судимому 28-річному чоловікові. Жахлива правда сплила завдяки тернопільським міліціонерам, які втрутилися у неординарну ситуацію.

«Жінка», «чоловік», «мати» – ці слова характеризують людей, а не нелюдів, котрі виявилися причетними до історії, що сталася в одному з районів Тернопільській області.

Дорослий чоловік, який співмешкає зі старшою 19-річною донькою, мав статеві стосунки із меншою – 12-річною. Усе відбувалося на очах горе-тата, який не міг, чи, може, не хотів раніше розповідати, що відбувалося в родині...

12-річну дівчинку працівники кримінальної міліції у справах дітей вилучили із сім‘ї і доправили до притулку. Цій дитині ще довго, якщо не все життя доведеться забувати те пекло, на яке прирекли її рідні. Вона терпіла знущання найріднішої людини – матері, котра за непокору лягати в ліжко зі співжителем старшої доньки грозила побоями. Шукати порятунку було ніде, бо перечити агресивній і психічно неврівноваженій жінці не хотів ніхто. Старша донька, щоправда, декілька разів влаштовувала скандал, і то, либонь, заради задоволення власного самолюбства, бо ревнувала, що доводиться ділити кавалера із сестрою. Батько, начебто, був проти планів дружини, та теж особливо не перешкоджав. З його зізнань, постійно чув сімейні розмови про статеві стосунки неповнолітньої доньки, а одного разу за вказівкою дружини навіть «на дверях стояв», аби ніхто не завадив ґвалтувати його дитину. Але у чоловіка своя пристрасть – чарка.

Якщо у цій горе-родині абсолютний моральний вакуум , то хто ж той, хто активно втілював хворобливу уяву матері ? Чому він погодився на роль ґвалтівника?

Йому –28. На лаві підсудних уже сидів чотири рази – за зберігання зброї, крадіжку, грабіж, розповсюдження продукції, що пропагує культ насильства. Вісім років за гратами і дві непогашені судимості – з таким послужним списком у грудні минулого року цей чоловік переступив поріг чужої оселі – в якості співжителя 19-річної дівчини. Каже, пропозицію ґвалтувати та розбещувати молодшу доньку отримав від матері дівчинки. Які цілі переслідувала жінка – не знає, але свою дитину вона змушувала лягати з ним у ліжко.

Як повідомили слідчі обласного управління внутрішніх справ, кримінальне провадження розпочато відносно 46-річної жінки за злісне невиконання нею материнських обов’язків, що призвели до важких наслідків та за примушування до вступу у статевий зв'язок неповнолітньої. Той, хто так «сумлінно» виконував нездорові забаганки горе-матері, нестиме відповідальність за зґвалтування та розбещення неповнолітньої. Обоє підозрюваних взяті під варту. У процесі слідства також порушуватиметься питання винуватості решти членів сім‘ї.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС

України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку стартував VІІ ...
Наступна новина: Обвинувачені у вбивстві ...

КОМЕНТАРІ