На Тернопільщині готуються до Всеукраїнського тижня права

На Тернопільщині готуються до Всеукраїнського тижня права

28.09.13 14:36 0 1022
Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян підписав розпорядження про підготовку області до відзначення Всеукраїнського тижня права.

Відповідно до документа, у всіх навчальних закладах краю з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини відбудуться Всеукраїнські уроки „Права людини”. Серед учнівської молоді загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів пройде огляд-конкурс художніх малюнків на тему: „Мої права”, „Я і закон”.

Бесіди з питань реалізації і захисту прав людини, навчання та лекції проведуть з працівниками підприємств, установ та організацій Тернопільщини. Такі ж зустрічі відбудуться в установах виконання покарань. Про проблематику прав людини, за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, політичних партій, діячів науки і культури говоритимуть на науково-практичних конференціях, зустрічах, дискусіях, на майстер-класах провідних юристів.

У Всеукраїнський тиждень права працюватимуть книжкові виставки, показуватимуть художні та документальні фільми про права людини та правозахисну діяльність в Україні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі день ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ