Федецький:

Федецький: "Перед "Дніпром" максимальні завдання в будь-якому турнірі"

28.09.13 09:21 0 825
У одеського "Чорноморця" хороша граюча команда, добротний стадіон і поле, тому грати там приємно. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Такою думкою поділився захисник "Дніпра" Артем Федецький, який прокоментував результати жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.

"Тривіально, але суперників при жеребкуванні не вибирають, були команди слабші, були сильніші. Могли вийти на "Шахтар" або на "Динамо". Випав "Чорноморець", значить, поїдемо в Одесу", - сказав захисник дніпропетровського клубу.

"Хоча, звичайно, хотілося б провести цей матч на своєму полі. Але нічого, в Дніпропетровську зіграємо з одеситами в чемпіонаті. У них хороша граюча команда, добротний стадіон і поле, тому грати там приємно", - сказа він.

Футболіст також розповів, що його команда хоче взяти реванш за минулорічну поразку в Кубку України.

"Ми безглуздо вилетіли торік з Кубка в Одесі. У першому таймі повністю переграли "Чорноморець", потім Лаштувка отримав травму, гра пішла не так. Тому, природньо, хочеться реабілітуватися за минулий сезон", - зазначив Федецький.

"Звісно, прагнемо поборотися за трофей. Перед "Дніпром" максимальні завдання в будь-якому турнірі ", - наводить слова Федецького championat.com.

Нагадаємо, згідно з результатами жеребкування, яке відбулось 27 вересня, 30 жовтня "Чорноморець" в Одесі зіграє з "Дніпром".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ