Толоконникову перевели в санітарну частину – чоловік засудженої

Толоконникову перевели в санітарну частину – чоловік засудженої

28.09.13 10:14 0 878
Засуджену учасницю російського панк- гурту Pussy Riot Надія Толоконникова перевели в санітару частину мордовської колонії № 14. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як написав у Twitter арт-групи «Війна» її чоловік Петро Верзилов, за словами головлікаря колонії, стан Толоконникової «жахливий». При цьому адвокатам не видають жодних документів про госпіталізацію їх підзахисної і не пускають до неї.

Слідчий комітет Росії спростував інформацію, що з’явилася раніше, про те, що Толоконниковій відмовлено в порушенні кримінальної справи за заявою про погрози її життю і нелюдські умови утримання в колонії.

Надія Толоконникова 23 вересня оголосила голодування, а 24 вересня її перевели в штрафний ізолятор. Учора, за словами Верзілова, що послався на свою дружину, її силою позбавили питної води.

17 серпня 2012 учасниці Pussy Riot Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевич були засуджені на два роки колонії за виступ у московському храмі Христа Спасителя з панк-молебнем. Дівчат звинуватили у хуліганстві за мотивами релігійної ненависті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині знущання ...

КОМЕНТАРІ