У Чернівецькій області поїзд ледь не розчавив чоловіка, транспортна міліція розслідує гучну справу

У Чернівецькій області поїзд ледь не розчавив чоловіка, транспортна міліція розслідує гучну справу

28.09.13 08:20 0 941
Близько опівночі до чергової частини Чернівецького лінійного відділу міліції надійшло повідомлення від чергового по станції Каранчів, про те, що ним під час обходу на колії було виявлено чоловіка з травмами різного характеру.

Каретою швидкої допомоги чоловіка булодоставлено до Глибоцької центральної районної лікарні. Хворий поступив з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом трьох ребер та ампутація лівої стопи. Медиками було надано необхідну допомогу. На даний час стан потерпілого задовільний, однак перебуває в шоковому стані, - зазначив завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Глибоцької центральної районної лікарні Володимир Старовойт.

32-річний мешканець Глибоцького району, ніде не працював, постійного заробітку не мав, проте часто любив заглянути до чарки. Правоохоронці з’ясували, що після чергового вживання спиртних напоїв, повертаючись додому вздовж колії вирішив відпочити, оскільки сил іти далі не було. От і приліг біля рельс. Тільки міцний сон перервав потяг. Наближаючись до станції Каранчів тепловозом під час виконання маневрових робіт було травмовано даного чоловіка.

З початку року на дільниці обслуговування Чернівецького лінійного відділу було зафіксовано 12 випадків, коли машиністи застосовували екстрене гальмування у зв’язку із знаходженням людей на колії, з них – 2 смертельні, 2 – отримали травми різного характеру, решта з місця події втекли. Правоохоронцями постійно проводиться роз’яснювальна та профілактична робота з населенням, про те, що на залізниці слід дотримуватись правил поведінки на залізничному транспорті, інакше наслідки можуть бути зовсім не такими, які б ми хотіли бачити, - розповів перший заступник начальника-начальник слідчого відділу на станції Чернівці майор міліції Іван Бабій.

Як показує статистика, трагедії та події на залізничних коліях відбуваються через легковажність з боку людей, які з недбалістю відносяться до свого життя та здоров’я, приносячи горе в сім’ї, але й тим, які мимоволі стають співучасниками цих пригод.

Віталій Васілян

помічник начальника ЛВ на станції Чернівці

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ