У Дніпропетровську правоохоронці вилучили 54 тисячі пачок цигарок без акцизних марок

У Дніпропетровську правоохоронці вилучили 54 тисячі пачок цигарок без акцизних марок

28.09.13 08:50 0 874
На складі, розташованому поблизу одного з найбільших ринків обласного центру, проведено обшук, під час якого вилучено цигарки на суму близько 380 тис. гривень.

26 вересня близько 11-ї години дня співробітники служби боротьби з економічною злочинністю Кіровського райвідділу міліції ГУМВС України в Дніпропетровській області провели санкціонований обшук на території складського приміщення поблизу центрального ринку «Озерка». Під час обшуку було вилучено близько 50 тис. пачок цигарок найпопулярніших закордонних та російських марок на загальну суму понад 380 тис. гривень, які не мали акцизної марки України.

Обшук було проведено в рамках розслідування по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збут підакцизних товарів». Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Наразі 40- та 47-річні громадяни, які підозрюються у причетності до незаконного обігу тютюнових виробів, доставлені у Кіровський райвідділ міліції для надання пояснень.

ВЗГ ГУМВС України

у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ