У Львові відбудеться культурно-мистецький захід АRT SPACE

У Львові відбудеться культурно-мистецький захід АRT SPACE

28.09.13 15:20 0 925
У Львові відбудеться культурно-мистецький захід АRT SPACE. Запланований захід на 12 жовтня, початок о 13:00 год. Як розповідають організатори, у «Італійському дворику» будуть виставки художніх робіт та інсталяцій, виступи гуртів та музикантів.

Впродовж 3-х днів на території спорткомплексу «Динамо», що на вул. Вітовського, 53, відбувається найбільше спортивне свято міста. Львівський «Ярмарок спорту» вже традиційно відвідують представники найрізноманітніших видів спорту, серед яких команда «Sixt auto».

«Sixt auto» – перша українська команда, що взяла участь у легендарному ралі «Дакар», учасник змагань за Кубок світу. Першим пілотом та засновником компанії був Вадим Нестерчук, що цьогоріч трагічно загинув. На «Ярмарку спорту-2013» команда вшанує пам’ять свого лідера та відкриє світ ралі для нових спортсменів.

— Цьогоріч ми покажемо дітям машини, які взяли участь в змаганнях світового масштабу. Це техніка, що не має аналогів в Україні, ці машини бачили і болота, і річки, і пустелі. — Ігор Корончевський, директор західного регіону компанії «Sixt auto»

З 26 до 28 вересня у Львові проходить наймасштабніша спортивна подія року – «Ярмарок спорту-2013». Протягом трьох днів на одному майданчику знайомитимуть львів’ян зі спортом кращі спортивні клуби та секції міста. Вони проведуть майстер-класи, показові виступи та запросять львів’ян до активного способу життя. Зірки великого спорту – це невід’ємна частина спортивного свята у Львові, адже не кожного дня випадає шанс поспілкуватися з кумирами. Відомі на увесь світ богатирі Володимир Рекша та Сергій Конюшок, олімпійський призер з метання молота Олександр Крикун, гімнаст та олімпійський чемпіон Валерій Гончаров уже готуються до зустрічі із львів’янами. Також на свято планують завітати Василь Вірастюк та Олександр Усик. Ведучими цьогорічного ярмарку є відомий львівський шоу-мен Міклош Баранов та телеведуча Юлія Яніцька.

— Мені, як одному із співзасновників ярмарку, дуже приємно бачити, що цей проект живе та щороку прогресує. З'являються нові види спорту, до нас приїжджають нові зірки, а ті учасники, яких ми звикли бачити на ярмарку щороку – приємно дивують нас новими, яскравими виступами. — Олексій Кучеренко, почесний директор «Ярмарку спорту»

Унікальність проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. А це означає, що людина, прийшовши на Ярмарок спорту, зможе за кілька годин подивитись та спробувати усі види спорту та обрати якийсь із них для себе. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Генеральний спонсор проекту – фармацевтична корпорація «Артеріум», офіційний спонсор – торгова марка «Квас Тарас», страхова компанія «Акса», торгівельна мережа «Барвінок» та спортивний клуб «Енергія».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ