А. Садовий про Митрополита Андрея: «Більш величної постаті в минулих століттях у Львові не було і не відомо, чи колись ще буде»

А. Садовий про Митрополита Андрея: «Більш величної постаті в минулих століттях у Львові не було і не відомо, чи колись ще буде»

28.09.13 16:21 0 857
Міський голова Львова Андрій Садовий наголошує, що ухвала «Про погодження Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Святого Юра» є дуже важливою для міста.

— На минулому засіданні сесії ми проголосували ухвалу дуже важливу для громади міста і за нашою церквою греко-католицькою закріпили цілу площу перед Собором Святого Юра. Це надзвичайно важливо, тому що наступного року ми відзначаємо 70 років від дня смерті Митрополита Андрея, а в 2015 році — 150 років від дня його народження. І звичайно, що на цю величну дату всі би дуже хотіли, щоб у Львові вже був монумент Митрополиту Андрею. Є дуже багато цікавих думок. Місто буде активно включатися в процес, тому що більш величної постаті в минулих століттях у Львові не було і не відомо, чи колись ще буде. Це є велетень. І ми віримо, що він також буде визнаний святим, тому що це свята людина, і коли є важко, можна прийти в крипту Собору Святого Юра, він помагає і зцілює. Тому я дуже втішений, що така ухвала була проголосована. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: МВС: Оперативна інформація ...

КОМЕНТАРІ