У Волинській області працівники Державтоінспекції затримали автомобілі із сумнівними документами

У Волинській області працівники Державтоінспекції затримали автомобілі із сумнівними документами

29.09.13 09:01 0 1338
Працівники відділу ДАІ Луцького ИВ УМВС України у Волинській області протягом доби затримали на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів три автомобілі, в яких не все гаразд із документами або ж вони взагалі відсутні.

По вул. Карпенка-Карого зупинили автомобіль «Ауді-80», за кермом якого знаходився 44-річний житель обласного центру. Під час перевірки документів на право керування даним транспортним засобом правоохоронці встановили, що автомобіль на території України взагалі не зареєстрований.

За кермом двох інших авто – «Фольксваген Пасат» та «Фіат Скудо», які були зупинені на тій же вулиці, перебували відповідно 48-річний лучанин та 25- річний житель м. Ківерці. Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів автомобіля «Фольксваген» було встановлено, що номер кузова має явні ознаки підробки. Щодо «Фіата», то його водій надав держінспекторам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з явними ознаками підробки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Автомобілі затримано та доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. За даними фактами проводиться перевірка.

ВДАІ Луцького МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПХЛ. "Компаньйон" ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ