Волинь: фестиваль «Берегиня» об’єднує усіх небайдужих до мистецтва, народної пісні, автентичних традицій людей

Волинь: фестиваль «Берегиня» об’єднує усіх небайдужих до мистецтва, народної пісні, автентичних традицій людей

29.09.13 08:34 0 1030
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Олександр Курилюк зустрілися з учасниками VII Міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня», який впродовж трьох днів з 27 по 29 вересня проходить в Луцьку.

Борис Клімчук привітав учасників фестивалю та наголосив на важливості проведення такого роду дійств. «Ми провели першу «Берегиню» ще у 1991 році, було непросто, але знайшли тоді усі необхідні для цього ресурси. фестиваль проводиться уже всьоме і ми гордимося цим», - зауважив голова облдержадміністрації.

«Мистецькі фестивалі – справа вашого серця та сумління. Саме ви бережете українську пісню та давні традицій і звичаї», - звернувся Борис Клімчук до гостей Волинського краю.

«Українському роду – нема переводу. І не буде. Бо українців, як того квіту - по всьому світу. Ми – великий народ, який працює на благо держави. Завдяки українським громадам за кордоном ми повсюдно маємо розуміння та підтримку усіх наших починань», - зазначив Борис Клімчук.

У свою чергу, голова оргкомітету фестивалю, заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк зауважив, що фестиваль «Берегиня» відомий своєю автентичністю усьому світу і дарує людям радість та позитивні емоції.

Борис Клімчук подякував їм за участь у фестивалі та запросив завітати на Волинь знову.

Гості волинського краю та голова облдержадміністрації обмінялися пам’ятними сувенірами.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ