В Закарпатській області керівництво Іршавської міліції спілкується з громадянами

В Закарпатській області керівництво Іршавської міліції спілкується з громадянами

29.09.13 08:42 0 861
Днями заступник начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Федір Петер провів виїзний прийом громадян у приміщенні Ільницької сільської ради.

Село Ільниця за кількістю населення найбільше село Іршавського району.

Дану територію обслуговує дільничний інспектор капітан міліції Василь Палюх, який постійно контролює ситуації у селі.

До підполковника Петера першою на прийом прийшла молода жінка із скаргою на свою матір, яка на неї заявила до міліції. По даному питання відразу було направлено дільничного інспектора міліції провести профілактичну бесіду по місцю проживання жінки з її родичами.

На прийом завітав ветеран ОВС Василь Канчій, колишній начальник карного розшуку, який попросив звернути увагу дільничного інспектора на розважальні заклади, де відпочиває у вихідні дні молодь.

Інший громадянин, що прийшов на прийом, має бажання придбати мисливську зброю. Федір Петер надав йому необхідну інформацію про документи, які потрібно зібрати.

Один із відвідувачів висловив подяку дільничному Палюху за допомогу у вирішенні спірного питання з неблагополучною сусідською сім′єю.

Вчитель Ільницької ЗОШ 1-3ступенів запросив працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей на урок правових знань, було погоджено дату та час, коли працівники міліції завітають до школярів.

У робочому порядку були розглянуті й інші питання, що стосувались роботи дільничного інспектора.

На завершення заступник начальника райвідділу Федір Петер повідомив, що кожне питання взято на контроль, щоб через деякий час зібратись знову та повідомити громадянам про зроблену роботу.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ