Закарпаття: на Рахівщині злочинець зі стажем пограбував жінку

Закарпаття: на Рахівщині злочинець зі стажем пограбував жінку

29.09.13 09:10 0 1208
Грабіжник не сподівався, що правоохоронці так швидко встановлять всі обставини злочину, адже йшов на «діло» посеред ночі, робив все тихо, без свідків, та й нападав на безпомічну жінку з впевненістю, що в темній кімнаті та його не розгледить.

До чергової частини Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл району, яка повідомила, що серед ночі до її будинку увірвався невідомий, наніс тілесні ушкодження її 35-річній доньці, зірвав з шиї золотий ланцюжок, після чого на його вимогу жінка віддала золоті сережки з каблучкою.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк, його заступники, начальник карного розшуку Юрій Гамор та оперативники підрозділу.

Потерпіла не багато розповіла про грабіжника, оскільки у кімнаті було темно, до того ж вона є інвалідом через проблеми з зором, тільки зауважила, що той невисокий на зріст.

Проводячи оперативні заходи правоохоронці гарячим слідом з’ясували особу грабіжника. Ним виявився раніше судимий, який притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Того ж дня підозрюваного затримали, а його автомобіль, яким він користувався під час вчинення злочину доставили на штрафний майданчик.

- Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). На зухвальця чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років, - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Беланда викликаний до ...

КОМЕНТАРІ