У Львівській області свободівці в Стрийській міській раді ініціюють встановлення в місті пам'ятного знака жертвам пацифікації

У Львівській області свободівці в Стрийській міській раді ініціюють встановлення в місті пам'ятного знака жертвам пацифікації

29.09.13 09:16 0 1176
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Стрийській міській раді виступила з ініціятивою встановлення в місті пам'ятного знака жертвам польської пацифікації 1920–1939 років. Заяву про це депутати оприлюднили 25 вересня 2013 року на черговій сесії Стрийської міської ради.

На порядку денному засідання також були питання виконання міського б'юджету та програми соціяльно-економічного та культурного розвитку міста, а також земельні проблеми. Також депутати ухвалили звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України та Голови Верховної Ради стосовно блокування оплати з міського б'юджету Держскарбницею.

На сесії виступив голова фракції "Свободи" Володимир Лоїш з гострою критикою директора Народного дому міста Стрий, який своїми діями перешкоджає роботі товариства "Просвіта", перетворюючи установу на базар.

Також свободівці озвучили звернення щодо вшанування жертв польської пацифікації 1920–1939 роках та встановлення пам'ятного знака в парку ім. Т. Шевченка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Беланда викликаний до ...
Наступна новина: Кількість загиблих ...

КОМЕНТАРІ