В одному з гаражів на Київщині під обігрівачем сушилося коноплі на 100 тисяч гривень

В одному з гаражів на Київщині під обігрівачем сушилося коноплі на 100 тисяч гривень

29.09.13 03:39 0 974
Під час перевірки оперативної інформації працівники карного розшуку в одному із гаражів кооперативу міста Бориспіль, що на Київщині, виявили розвішені кущі коноплі, які сушилися під обігрівачем. Поряд знаходилися подрібнені та розфасовані рослини.

Як повідомив Андрій Гудіма, заступник начальника – начальник кримінальної міліції Бориспільського міськвідділу, за попередніми підрахунками приблизна вартість виявлених конопель на чорному ринку становить близько ста тисяч гривень.

37-річний власник гаражу пояснив, що три дні тому біля одного села побачив кущі коноплі. Вирішив нарізати їх, щоб спробувати курити. Склав рослини до рюкзаку та повіз до міста. В гаражі натягнув мотузки, ввімкнув світловий обігрівач. Вже висушені рослини він подрібнював та розфасовував у поліетиленові пакети. А така кількість зілля йому нібито була потрібна, щоб запастися куривом на зиму.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Бориспільський МВ

ГУМВС України в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ нагадує!
Наступна новина: У Запоріжжі потяг травмував ...

КОМЕНТАРІ