У Запоріжжі потяг травмував чоловіка та жінку - любителів гострих відчуттів

У Запоріжжі потяг травмував чоловіка та жінку - любителів гострих відчуттів

29.09.13 04:17 0 884
Вранці неподалік залізничної станції Запоріжжя-1 маневровим локомотивом було смертельно травмовано невідому жінку 30-40 років та 41-річного мешканця Херсонської області. Закохана пара захотіла гострих відчуттів та почала «реалізовувати» їх прямо на залізничній колії.

Близько 5-ої години ранку до лінійного відділу на ст. Запоріжжя УМВС України на Придніпровській залізниці зателефонував диспетчер одного з відділень швидкої допомоги Запоріжжя. Лікарі повідомили, що ними одержано виклик щодо травмування двох осіб на залізниці. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Постраждалий чоловік, хоча і знаходився у шоковому стані, розповів правоохоронцям, - Ми з подругою, повертаючись з гостей, не подолали свою природну пристрасть, та захотіли відчути екстрим поряд із залізничної колією.

Жінка загинула на місці, а чоловік знаходиться у лікарні з попереднім діагнозом травматичного відриву обох нижніх кінцівок. Особа загиблої встановлюється.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК Ураїни.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В одному з гаражів на ...
Наступна новина: Затримано ...

КОМЕНТАРІ