Всією міліцейською сім`єю на старт!

Всією міліцейською сім`єю на старт!

29.09.13 05:32 0 886
28 вересня, працівники Міністерства внутрішніх справ України разом зі своїми сім`ями продемонстрували не тільки гарну фізичну форму та дух змагальності, а й , не дивлячись на прохолодну погоду, здатність завжди перебувати у доброму настрої.

Цьогорічні спортивні змагання «Всією сім`єю на старт» проходили на базі Державної служби охорони «Світанок» за підтримки Професійної спілки атестованих працівників міліції.

- ми зібралися, аби позмагатися і на обличчі ваших дітей щирі посмішки та готовність отримати перемогу в різних естафетах. У нас є гарна нагода ближче познайомитися та отримати масу позитивних емоцій, - звернувся до учасників змагань начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС Михайло Дивак.

Учасники спортивного свята мали змогу показати свої вміння у грі в шашки, у перетягування канату, настільному тенісі, човниковому бігові, стрибках на скакалці, грі у дартс тощо.

Під час змагань свої професійні навички демонстрували вибухотехніки та кінологи зі своїми вихованцями.

Голодними спортсмени теж не залишилися. Поновити сили вони могли поївши смачної польової каші.

Звичайно переможці та учасники змагань отримали призи. Особливо радісною була малеча. Адже дітки отримали і м’ячі, і набори для гри в дартс, і тенісні ракетки, вудки для риболовлі та багато інших подарунків.

Спортивне свято великої та дружної міліцейської сім`ї удалося на славу!

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затримано ...
Наступна новина: Сотні поліцейських ...

КОМЕНТАРІ