В Закарпатській області гроші - згубна спокуса

В Закарпатській області гроші - згубна спокуса

29.09.13 15:11 0 1421
«Як і більшість людських винаходів, гроші – це велике добро та велике зло водночас. Людина заради грошей іноді стає здатною на злочин, здатною ризикувати здоров’ям, щастям, волею заради грошей. А родина, кохання, дружба, доброта, порозуміння з оточуючими людьми – все це відсувається на задній план»,- стверджує начальник Свалявського РВ УМВС Людвіг Файт.

Днями в с. Керецьки Свалявського району сталася неприємна подія, яка і показує спокусу до грошей, а саме крадіжку. Все розпочалось з того, що мешканка села пані Ганна поралась в своєму дворогосподарстві. Попрацювавши вирішила піти до хати і відпочити. Зайшовши до своєї оселі побачила, що шафа спальної кімнати відчинена і гроші, які були там зникли. Тут же жінка зателефонувала дочці і повідомила, що в хаті побував злочинець, так як гроші зникли. Дочка не розгубилась, а згадала, що недавно її оселю відвідував старший дільничний інспектор міліції Фізер Василь Іванович, який залишив свою візитку. Вона тієї ж миті позвонила дільничному і розповіла про крадіжку. Старший лейтенант міліції Фізер Василь зразу же виїхав в с. Керецьки і повідомив по телефону 102 Свалявський РВ, викликавши на місце події слідчо – оперативну групу.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів по гарячих слідах співробітниками СКР та ДІМ Свалявського РВ УМВС України в Закарпатській області було встановлено, що крадіжку грошових коштів з помешкання громадянки, скоїв громадянин на ім’я Іван, мешканець с. Онок, Виноградівського району, який вже неодноразово попадав в поле зору правоохоронців. Даного громадянина доставлено в Свалявський РВ для дачі пояснень. Речові докази частково вилучені. Проводяться заходи по встановленню решти викрадених речей.

Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За спокусу до грошей на громадянина чекає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ