З нагоди 147 річниці від дня народження Михайла Грушевського відбулось покладання квітів до пам’ятника видатного діяча України

З нагоди 147 річниці від дня народження Михайла Грушевського відбулось покладання квітів до пам’ятника видатного діяча України

30.09.13 08:06 0 983
29 вересня, відбулися урочистості з нагоди 147 річниці від дня народження голови Центральної Ради Української Народної Республіки Республіки Михайла Грушевського.

Заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю Марія Вагіла та заступник начальника управління мистецтв та розвитку культурних проектів Василь Гладкий, представники громадськості, спільно з керівництвом Державного меморіального музею Михайла Грушевського здійснили покладання квітів до пам’ятника видатного діяча України.

Зазначимо, також в рамках заходів у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові (вул. І.Франка, 154) відбудеться відкриття виставок «Правда Українських Атен. Криворівня» (презентація полотен художника Ореста Скопа), «Гуцульщина в житті Михайла Грушевського» (етнографічні матеріали з фондової колекції музею), «Гуцульські народні інструменти» з колекції Любомира Кушлика.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Конькова і Ко є три дні, ...
Наступна новина: На етапі Гран-прі в Алмати ...

КОМЕНТАРІ