Чернівецька область: під час пожежі врятовано 2 людей, ще 9 були евакуйовані

Чернівецька область: під час пожежі врятовано 2 людей, ще 9 були евакуйовані

30.09.13 12:06 0 779
28 вересня у Чернівцях по вул. Білоруській виникла пожежа в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Загорання виникло в одній з житлових кімнат квартири. За лічені хвилини на місце події прибули 3 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Через сильне задимлення, яке виникло на пожежі, двом жителям квартири поверхом вище загрожувала небезпека. Тому рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, за допомогою трьохколінчастої драбини піднялися до людей на третій поверх і допомогли їм спуститися на вулицю. Також бійці ДСНС провели евакуацію мешканців сусідніх квартир, яким загрожувала небезпека. Всього з будинку були евакуйовані 9 людей. Переконавшись, що люди в безпеці, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, пошкоджено стіни та стелю кімнати.

27 вересня у селі Малинці Хотинського району виникла пожежа в житловому будинку місцевої мешканки 1949 року народження. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин та місцеву пожежну команду села Клішківці. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я. Домовласниця на пожежі отримала опіки 1 ступеню кінцівок рук. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області зафіксовано 6 пожеж, під час яких вогнеборці врятували від знищення 4 будівлі.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У "Дженоа" новий головний ...
Наступна новина: У Тернополі в резонансній ...

КОМЕНТАРІ