Волинь вперше в історії Незалежної України за показником середньої заробітної плати піднялась вище 20 сходинки

Волинь вперше в історії Незалежної України за показником середньої заробітної плати піднялась вище 20 сходинки

30.09.13 12:03 0 909
За 8 місяців поточного року середня заробітна плата на Волині становила 2543 грн, що ставить область на 21 позицію в державі. Про це на оперативній нараді повідомив заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв. «А за показниками серпня ми на 19 сходинці із середньою зарплатою 2691 грн», - додав він.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук відмітив, що область вперше в історії незалежної України за показником середньої заробітної плати піднялась вище 20 місця. «Зрозуміло, що це - лише один місяць, зрозуміло, що ми не втримаємось на цій позиції, але уже 19», - підкреслив він.

За його словами, велика заслуга у покращенні цього показника належить аграріям, які за попередні місяці значно підвищили рівень оплати праці. «Коли ми починали свою роботу, середньомісячна зарплата штатного працівника в сільському господарстві була 827 гривень, а вже в цьому році - 1748 гривень. Ми рухаємось в правильному напрямку, необхідно тільки вкласти в галузь трохи більше інновацій», - резюмував Борис Клімчук.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У "Дженоа" новий головний ...

КОМЕНТАРІ