У Львівській області генерал Олександр Рудяк звик виконувати обіцянки

У Львівській області генерал Олександр Рудяк звик виконувати обіцянки

30.09.13 12:00 0 1213
Генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк дотримав слова і виконав обіцянку, дану в Стрию: Михайло Кирилюк, колишній працівник ОВС, інвалід I – групи, отримав сучасний інвалідний візок.

Ще у 38 років старший дільничний інспектор під час виконання службових обов’язків отримав поранення, внаслідок чого опинився у інвалідному візку. Попри це чоловік не опустив рук. Він намагається більше рухатися, няньчиться з онуками, одним словом - радіє життю. Ветеран давно мріяв про те, щоби самому, без допомоги рідних, мати змогу пересуватися на вулиці. Для здійснення його мрії потрібен був сучасний вуличний візок.

Коли чоловік довідався, що генерал Олександр Рудяк приїде до Стрия - вирішив звернутися до нього з особистим проханням: посприяти у придбанні візка з електричним приводом.

Нагадаємо, начальник Головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк здійснював особистий прийом громадян у Стрию 6 серпня. Того дня зі скаргами та проблемами на прийом до головного міліціонера Львівщини прийшли 16 мешканців Стрийщини.

66-річний ветеран, за станом здоров’я, особисто прибути на прийом не зміг, тому зателефонував у громадську приймальну. Олександр Вікторович вислухав колишнього працівника міліції і запевнив, що інвалідний візок у нього неодмінно буде.

Повернувшись до Львова, генерал про свою обіцянку не забув. І нещодавно Михайлові Кирилюку привезли зі Львова сучасний інвалідний візок з електричним приводом.

«Я щиро вдячний Олександру Вікторовичу за цей подарунок, - зазначив колишній старший дільничний інспектор міліції. - Нехай Бог дасть йому здоров’я і береже від усіх негараздів».

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського міського відділу міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі у міліційному ...
Наступна новина: Волинь вперше в історії ...

КОМЕНТАРІ