У Луганську затримали дівчину, яка вчинила крадіжку в торговому центрі

У Луганську затримали дівчину, яка вчинила крадіжку в торговому центрі "Аврора"

30.09.13 13:05 0 899
У кожному великому місті з'являються, як гриби після дощу, різні торгові центри, в яких безліч різноманітних товарів. При цьому вражає такий достаток не тільки добропорядних громадян, а й любителів «дармівщини».

Так, цього разу молода дівчина зайшла в один з торговельних центрів м. Луганська, походила, подивилася на великий асортимент різноманітних товарів і... прихопила з собою чотири пари взуття. Однак, вийти через двері взуттєвого магазину вона не наважилася, і пройшла в сусідній відділ, де продавалася побутова техніка. Тут вона непомітно увійшла в підсобне приміщення. У підсобному приміщенні, де знаходяться шафки з особистими речами працівників магазину, дівчина одягла чужий светр, швидко перевірила сумки, взяла 190 грн. з чужого гаманця і почала спокійно виходити з магазину.

Однак, продавець-консультант магазину впізнав свій светр і одразу повідомив про це охоронцю, який і натиснув тривожну кнопку.

На тривожний сигнал прибув наряд групи затримання батальйону міліції охорони.

Дівчина була затримана і передана співробітникам слідчо-оперативної групи Ленінського РВ ЛМУ ГУМВС України в Луганській області.

В даний час відносно дівчини відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України . Ведеться слідство.

Прес-служба ЛМУ ГУМВС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДАІ нагадує!

КОМЕНТАРІ