У Луцьку відзначили День усиновителя

У Луцьку відзначили День усиновителя

01.10.13 08:40 0 972
У Палаці культури міста Луцька з нагоди Дня усиновителя відбувся благодійний концерт «Сімейний дивосвіт». На нього були запрошені усиновителі та прийомні сім’ї з усієї області.

Благословив зібрання Митрополит Волинський і Луцький Ніфонт. Він не міг сховати сліз радості, що Бог дав нагоду бути поруч з людьми, які не словами, а своїми справами доводять – Бог є любов. Він повідомив, що своє вітання учасникам благодійного свята надіслав Предстоятель Православної Церкви, Митрополит Київський і всієї України Володимир. Також передав від Митрополита Володимира ювілейну відзнаку за заслуги перед церквою та з нагоди 1025-річчя хрещення Русі Луцькому міському голові Миколі Романюку.

Микола Романюк подякував усиновителям за добро, яке вони роблять, за частинку душі, яку віддають дітям. Він зазначив, що вони зробили життєвий подвиг, бо не кожен зважиться взяти у свою родину дитину, замінити їй матір, батька. Міський голова вручив Подяку Митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту, керуючому Волинською єпархією Української Православної Церкви за активну співпрацю з Луцькою міською радою, значний особистий внесок у справу захисту дітей та виховання молодого покоління, щире піклування про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, надання їм благодійної допомоги. За значний особистий внесок у справу захисту дітей та виховання молодого покоління, щире піклування про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування було вручено вітальний адрес міського голови подружжям: Джурам Тетяні Іванівні та Василю Васильовичу; Лавренюкам Ганні Юріївні та Сергію Миколайовичу; Локотям Юлії Володимирівні та Олександру Васильовичу; Харитоновим Ганні Юріївні та Ігорю Валерійовичу; Хопкінс Валентині Павлівні та Джеймсу Джорджу; Усановим Тетяні Степанівні та Володимиру Олександровичу; Сурапенені Наталії Володимирівні та Рао Самбасіва, прийомній сім’ї Марчуків Олені Олександрівні та Валентину Миколайовичу.

Микола Романюк передав усиновителям найщиріші вітання від голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука і вручив відзнаки облдержадміністрації. Прибув до Луцька зі столиці, щоб привітати благодійників зі святом, представник УПЦ при Уповноваженому Президента України з прав дитини Олег Мельничук, а студенти і викладачі Луцького педагогічного коледжу підготували концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії знову зупинили ...
Наступна новина: Сергій Тимченко: Прозорість ...

КОМЕНТАРІ