Волинська область: ДСНС України відкрила консультаційний центр у Луцьку (фото, відео)

Волинська область: ДСНС України відкрила консультаційний центр у Луцьку (фото, відео)

01.10.13 10:06 0 927
30 вересня при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області розпочав роботу консультаційний центр. Під час урочистого відкриття начальник Управління ДСНС України в області Володимир Грушовінчук привітав рятувальників та окреслив головні завдання Центру.

«Я обіцяю громадськості міста Луцька, що кожен, хто звернеться по допомогу, отримає негайно кваліфіковану допомогу», – запевнив Володимир Грушовінчук.

Основний напрям роботи консультаційного центру – активна співпраця з громадянами. Для надання кваліфікованих консультацій фахівці Центру, окрім працівників державного пожежного нагляду, техногенної безпеки та інших служб управління, залучатимуть і експертів різних установ та організацій.

Представник Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва у Волинській області Олег Анатолійович Савчук наголосив у своєму виступі, що робота Центру дасть можливість більше консультувати громадян.

«Думаю, що робота цього важливого підрозділу буде відкритою і публічною. Бажаю цікавих та професійних консультацій усім, і щоб від цього ефективнішою ставала наша спільна робота на благо українського народу», – побажав Олег Савчук.

Після урочистого відкриття усі присутні запрошені на екскурсію приміщеннями консультаційного центру, ознайомилися з різними можливостями надання інформації, а також оглянули можливості пожежно-рятувальної техніки частини спеціальної пожежної техніки м. Луцька.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі відбудеться XVІ ...
Наступна новина: На Тернопіллі 28 вересня ...

КОМЕНТАРІ