В Закарпатській області виноградівські дільничні міліціонери ідуть в народ

В Закарпатській області виноградівські дільничні міліціонери ідуть в народ

01.10.13 08:59 0 924
Згідно затвердженого графіка керівництво Виноградівського райвідділу міліції продовжує проводити зустрічі з трудовими колективами сільських рад та місцевим населенням. В них також беруть участь й дільничні інспектори міліції, кожен на своїй території обслуговування.

Так, нещодавно дільничний інспектор ст.лейтенант міліції Володимир Сідей провів зустріч з мешканцями с. Олешник та активом села.

Міліціонер наголосив на посиленні співпраці з населенням, підвищенні рівня довіри до міліції, профілактику вчинення протиправних дій особами криміногенних категорій, попередження, розкриття злочинів та проведення профілактичних заходів на території обслуговування. Дільничний інспектор ретельно вивчає всі питання, з якими до нього звертаються мешканці - це і сварки із сусідами, непорозуміння в сім’ї, тощо. Були звернення, пов'язані з питаннями порушення громадського порядку, санітарного стану та благоустрою вулиць села.

Дільничні інспектори міліції на залишаються головною службою, працівники якої щодня працюють з людьми. Тому, окрім керівництва, сам дільничний регулярно звітується перед населенням для того, щоб його роботу змогли оцінити самі мешканці села.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Білорусі оштрафували ...

КОМЕНТАРІ