Хмельниччина: шостий випуск магістрів

Хмельниччина: шостий випуск магістрів "Державної служби" в ХУУП

01.10.13 08:16 0 1032
Підготовка висококваліфікованих кадрів задля проходження державної служби є складовою продуманої державної політики у сфері освіти. студенти магістратури за спеціальністю «Державна служба» Хмельницького університету управління та права стали дипломованими фахівцями. Привітати їх із цією визначною подією вирішила і обласна влада. Так, участь в урочистостях взяв начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в Хмельницькій області Григорій Гоцький.

Основним завданням магістратури є підготовка державних службовців, які на базі освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, здобувають поглиблені знання та вміння в галузі державно-управлінських відносин та здобувають певний досвід їх застосування в управлінській діяльності. Варто зазначити, що усі студенти даного фаху вже є державними службовцями, оскільки лише вони мають право навчання на даній спеціальності. «Поряд з теоретичною підготовкою майбутніх управлінців, особлива увага під час навчального процесу, звертається на питання практичної підготовки слухачів магістратури» – зазначив у свому вітанні ректор Омельчук Олег Миколайович.

Окрім випускників на святі були присутні і магістранти зазначеного фаху, тобто ті, хто лише нещодавно був зарахований до студентського корпусу і лише розпочинає навчання на «Державній службі». Саме їм Григорій Іванович та Олег Миколайович урочисто вручили студентські квитки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ