В Івано-Франківській області безхатько схопив з тумбочки сумочку й мобільний телефон

В Івано-Франківській області безхатько схопив з тумбочки сумочку й мобільний телефон

01.10.13 08:01 0 1012
Працівники Коломийського МВ УМВС розшукали чоловіка без певного місця проживання, який вночі примудрився обікрасти сплячу пацієнтку місцевої лікарні.

47-річний безхатченко, раніше судимий за крадіжки, пройшов у приміщення лікувального закладу через приймальний покій. На п’ятому поверсі він заглянув у палату, де спали четверо жінок. Зловмисник схопив з тумбочки сумочку та мобільний телефон однієї з пацієнток і вийшов з лікарні.

Вранці хвора жінка прокинулася й помітила пропажу своїх речей. Вона заявила про це в міліцію. Прибулі оперативники опитали медичний персонал. Одна з медсестер згадала, що вночі бачила біля приймального покою погано одягненого чоловіка. Працівники міліції показали їй фототеку, й серед знімків жінка впізнала 47-річного раніше судимого бомжа. Підозрюваного розшукали на території одного з прилеглих до лікарні дворів, але він встиг уже продати чужу «мобілку». Вмістом сумочки крадій скористатися не встиг, бо там були тільки ліки. Проти злодійкуватого безхатька відкрито кримінальне провадження за крадіжку чужого майна, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі міліція ...
Наступна новина: Чемпіонат України. Перший ...

КОМЕНТАРІ