Представник Головного управління прийняв участь у зборах спеціалістів з питань радіаційного та хімічного захисту підрозділів ДСНС України

Представник Головного управління прийняв участь у зборах спеціалістів з питань радіаційного та хімічного захисту підрозділів ДСНС України

01.10.13 10:46 0 875
На базі Національного університету цивільного захисту України пройшли навчально-методичні збори з начальниками секторів з питань радіаційного, хімічного та медико-біологічного захисту територіальних органів Держслужби України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві і Севастополі.

Така нарада фахівців проводилась вперше. На семінар до Харкова з’їхались понад 30 працівників підрозділів ДСНС із всіх регіонів України. Головне управління представив начальник сектору радіаційного, хімічного та медико-біологічного захисту підполковник служби цивільного захисту Максим Довгановський.

Лекційна частина збору проходила у площині проблем, стану, розвитку вітчизняної системи цивільного захисту, досвіду міжнародних організацій в організації РХБ захисту та реагування на інциденти, пов’язані із небезпечними речовинами, медико-біологічного захисту населення та особового складу підрозділів оперативно-рятувальних сил в умовах надзвичайних ситуацій та повсякденній життєдіяльності, організаційних заходів при проведенні аварійно-рятувальних робіт на хімічних та радіаційно-небезпечних об’єктах.

Крім того, учасники навчально-методичних зборів обговорили питання щодо сучасних напрямків та спеціалізації освіти в системі підготовки кадрів для органів та підрозділів цивільного захисту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Луцьк: 1 жовтня – ...

КОМЕНТАРІ