У Львівській ОДА підписали меморандум щодо реалізації проекту “Центральна лабораторія для Львівської області”

У Львівській ОДА підписали меморандум щодо реалізації проекту “Центральна лабораторія для Львівської області”

01.10.13 11:05 0 999
Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, а також регіональний директор компанії VAMED Engineering Петер Вернер підписали меморандум щодо реалізації проекту “Центральна лабораторія для Львівської області”.

Лабораторія буде розташована на базі Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Її концепція розроблена Ініціатором проекту за новітніми технологіями у медичній сфері, що дозволить скоротити витрати лікарні на обслуговуючий персонал і утримання лабораторії, значно підвищити якість та кількість обслуговування пацієнтів, а також спростити процес їх обслуговування.

“Я сподіваюся, що підписання спільного меморандуму активізує інвестиційний потенціал нашого краю, а також піде на користь громаді Львівщини”, – зазначив В.Шемчук.

Своєю чергою, представник компанії VAMED Engineering Петер Вернер подякував керівництву області за довіру, і запевнив, що Лабораторія працюватиме за усіма міжнародними стандартами якості.

Довідка.

Група компаній VAMED є лідером у сфері проектування, будівництва, обладнання та менеджменту закладів охорони здоров’я, де працює 13 300 співробітників, а річний оборот складає 1.3 млрд. Євро. За 30 років роботи компанія реалізувала понад 600 проектів у 60 країнах світу. Компанія має також великий досвід роботи на ринку країн СНД. Група компаній VAMED співпрацює з п’ятьма провідними європейськими університетськими клініками та надає послуги з госпітального менеджменту для 160 закладів охорони здоров’я.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ