За сприяння свободівця Олександра Клюса відремонтовано будинок Дитячої та юнацької творчості Франківського району міста Львів

За сприяння свободівця Олександра Клюса відремонтовано будинок Дитячої та юнацької творчості Франківського району міста Львів

01.10.13 10:55 0 1011
Нещодавно у будинку Дитячої та юнацької творчості Франківського району Львова, що знаходиться на вул. Науковій, 17 відбувся "День відкритих дверей", приурочений відновленню функціонуванню гуртків та закінченню основних ремонтних робіт у цьому закладі. Про це 30 вересня 2013 року повідомив депутат Львівської міськради мажоритарного округу № 36 свободівець Олександр Клюс.

Зі слів депутата, ще наприкінці 2011 року до нього з колективним листом звернулася дирекція, педагогічний колектив та батьки дітей, які займаються у цьому закладі з проханням посприяти у приведенню до належного санітарного-технічного стану приміщень будинку Дитячої та юнацької творчості Франківського району м. Львова.

"На звернення до очільників відповідних виконавчих органів Львівської міськради з вимогою ще 2012 року виділити необхідні кошти, затверджені кошторисом на проведення робіт, я постійно чув відповіді, що грошей немає і це не на часі. Попри те, що штукатурка на сходових клітках та коридорах сипалася дітям на голову, а температурний режим при старих дерев'яних вікнах бажав кращого, чиновники Садового це відверто проігнорували. Лише при формуванні б'юджету м. Львова на 2013 рік вдалося пролобіювати виділення 250 тис. гривень на проведення ремонту сходових кліток, встановлення метало-пластикових вікон із шумоізоляцією, ремонту балкону та загального благоустрою внутрішніх приміщень споруди. Окрім цього, в межах цих коштів до кінця осені мають встановити бокові коридорні панелі для того, щоб діти не витирали стіни та не замащувалися", – зазначив Олександр Клюс.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 1 жовтня – ...
Наступна новина: Підписано Меморандум про ...

КОМЕНТАРІ