В Житомирській області під час пожежі вогнеборці врятували чоловіка

В Житомирській області під час пожежі вогнеборці врятували чоловіка

01.10.13 08:37 0 748
29 вересня о 16:05 на пункт зв’язку 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бердичів надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований у районному центрі.

До служби порятунку «101» зателефонували очевидці події, які проживають поряд. Побачивши, що з горища сусіднього будинку йде дим, вони негайно викликали рятувальників. Власник житла на момент загоряння спав. Вогнеборцями, які прибули на місце події, було встановлено, що горить житловий будинок. Загоряння виникло на кухні. Там горіли горіхи, що господар виклав сушитися на плиту. Через сильне задимлення майже нічого не було видно. Однак, під час проведення розвідки, рятувальники у одній із кімнат виявили чоловіка, що спав. Вогнеборці негайно вивели його на свіже повітря. Допомоги лікарів чоловік не потребуває. Як виявилося пізніше, це був власник житла, 1941 року народження.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС пожежу було ліквідовано в найкоротші строки. Крім того, вогнеборці не допустили розповсюдження вогню за межі кухні. Проте він встиг знищити домашнє майно та пошкодити підлогу.

Причина загоряння, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Будинку естетики та ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ