Чернігів: Роботи на водогінних мережах у місті тривають

Чернігів: Роботи на водогінних мережах у місті тривають

01.10.13 08:05 0 882
30 вересня, в Чернігові у мікрорайоні Масани комунальне підприємство «Чернігівводоканал» веде роботи з ліквідації аварії, що сталася на водопроводі діаметром 100 ммна виході з бойлерної по вул. Незалежності, 40. На 8 годину ранку без холодної води були понад 10 будинків мікрорайону. Зараз вони переключені на другу лінію водогону. Без водопостачання залишаються будинки по вул. Незалежності 60, 62, 64, 84. Підвіз води мешканцям цих будинків забезпечено.

Як наголошує керівництво водоканалу, обслуговування мереж системи водозабезпечення міста підприємством «Чернігівводоканал» здійснюється цілодобово. У штатному режимі ліквідовуються аварійні пошкодження.

Протягом вересня місяця службою водопровідних мереж було проведено планові ремонтні роботи на водопроводі по вулицях Рокосовського, Красносільського, Незалежності. Зроблена заміна частини водопроводу по вул. Мстиславська та Червоногвардійська.

Ліквідовано пориви на мережах водопостачання по вулицях Попова, Десняка, Мечникова, Довга, Арсенальців, Магістрацька.

За графіком здійснено промивку водопровідної мережі мікрорайонів Стара Подусівка, Масани, Бобровиця, Коти, вулиць Рокосовського, Одинцова, Шевченка, Калініна, Орджонікідзе, 50 років ВЛКСМ.

Протяжність мереж, що транспортують воду до споживачів обласного центру, становить 534,9 км. У середньому за добу місту подається понад 65 тисяч кубометрів води. КП «Чернігівводоканал» постійно працює в напрямку якісного обслуговування водогінних мереж та запірної арматури.

За повідомленням прес-служби КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бібліотекарі Чернівців ...

КОМЕНТАРІ