У Рівненській області у результаті загорання в житловому будинку отримали термічні опіки чоловік з дружиною

У Рівненській області у результаті загорання в житловому будинку отримали термічні опіки чоловік з дружиною

01.10.13 08:12 0 906
О 23:20 29 вересня у селі Яполоть Костопільського району, внаслідок загорання в приватному господарстві отримали термічні опіки полум’ям II-го, III-го А та III-го Б ступенів: обличчя, шиї, грудної клітки, кінцівок рук господарка оселі громадянка Світлана 1987 року народження та опіки полум’ям II-го, III-го А та III-го Б ступенів: обох кінцівок рук її чоловік громадянин Сергій 1977 року народження.

Потерпілі терміново були госпіталізовані до Рівненського обласного опікового центру.

Підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій на місце займання не викликалися. За попередньою інформацією загорання трапилося на кухні, через необережне користування газовою плитою дружини господаря. На жінці загорівся одяг, а чоловік намагався загасити полум’я, в результаті обоє людей отримали опіки.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням дотримуватись правил встановлення та експлуатації газових приладів.

Пам’ятайте! Порушення правил експлуатації газових приладів та обладнання є причиною вибухів, пожеж, отруєнь та загибелі людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ