Курсант Академії внутрішніх військ став переможцем кубку світу з гирьового спорту

Курсант Академії внутрішніх військ став переможцем кубку світу з гирьового спорту

01.10.13 08:30 0 710
Нещодавно у м. Вентспілс, Латвія на міжнародній арені Олімпійського центру «Вентспілс» відбувся ювілейний X міжнародний турнір з гирьового спорту "VENTSPILS ATLANTS". У змаганнях взяли участь більше 100 учасників з 9 країн світу. Почесне перше місце посів курсант Академії внутрішніх військ Дмитро Назаренко.

Запекла боротьба розгорнулася практично в усіх вагових категоріях. «Під час проведення таких турнірів головною метою є проведення духовного і фізичного розвитку молоді, популяризації гирьового спорту та безперечно визначення найсильніших спортсменів у різних змагальних класах»,- каже головний суддя змагань Микита Секретів (Національна категорія).

Варто відзначити, що за результатами змагань в особистому заліку, вдало виступив представник Академії внутрішніх військ курсант Дмитро Назаренко, майстер спорту міжнародного класу. У поштовху довгим циклом серед чоловіків, у ваговій категорії до 95 кілограм, майбутній офіцер-автомобіліст, а нині курсант інженерно-технічного факультету, член збірної команди Академії з гирьового спорту, показав кращий результат та посів почесне перше місце. За результатами змагань Дмитро був нагороджений медаллю, кубком та дипломом переможця.

Своїм результатом курсант Дмитро Назаренко вкотре підтвердив репутацію Академії внутрішніх військ МВС України, як справжню кузню спортивних кадрів найвищого ґатунку.

Вітаємо переможця кубку світу та бажаємо щоразу досягати нових рекордів!

Спортивний комітет Академії,

фото з архіву Дмитра Назаренка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Луцьк: тетяна Гнатів ...

КОМЕНТАРІ