82 вчорашніх школяра склали присягу і отримали посвідчення ліцеїста

82 вчорашніх школяра склали присягу і отримали посвідчення ліцеїста

01.10.13 08:40 0 910
У столиці відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ. Ще зовсім юні, але вони зробили важливий крок у своєму житті до оволодіння майбутньою професією – правоохоронець.

Почесна варта і духовий оркестр, напутнє слово ректора Національної академії внутрішніх справ генерал-лейтенанта Валентина Коваленка – все це створило особливо теплу і яскраву атмосферу. Як зазначив ректор, кожен хто одягнув форму, отримав високу честь носити її, а головне, берегти горде звання ліцеїста.

Ліцеїсти – особлива категорія дітей. Більшість з тих, хто тут навчається, знають про роботу правоохоронців з дитинства. Адже в декого ще й батьки, працівники міліції, загинули чи постраждали при виконанні службових обов’язків. Нині у ліцеї живуть, навчаються і виховуються 148 юнаків і дівчат. Вони перебувають на повному державному забезпеченні: чотириразове харчування, посезонний формений одяг, гуртожиток, забезпечення підручниками.

У сучасному приміщенні, що побудовано у 2000 році, на належному рівні обладнані навчальні кабінети, є комп’ютерний та лінгвістичний класи, спортивний та тренажерний зали.

Після закінчення навчання ліцеїсти в основному продовжують навчання в закладах освіти системи МВС.

Олександр Куцак,

відділ зв’язків з громадськістю НАВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: У Росії знову зупинили ...

КОМЕНТАРІ