Кримські правоохоронці ліквідували наркопритон

Кримські правоохоронці ліквідували наркопритон

01.10.13 08:55 0 893
Співробітники Євпаторійського міськвідділу міліції затримали місцевого жителя, який влаштував притон у власній квартирі. Деякі клієнти просто купували у нього наркотики, а деякі вживали їх, «не відходячи від каси».

Як з'ясувалося, на особистому прийомі до дільничного інспектора міліції Євпаторійського міськвідділу міліції Вільдана Асанова звернулася громадянка, яка повідомила правоохоронцю, що в її будинку проживають особи, які вживають наркотичні речовини.

- Жінка розповіла, що протягом місяця всі мешканці стурбовані частою появою в їх під'їзді підозрілих осіб, після яких вони неодноразово знаходять використані шприци, - повідомив капітан міліції Вільдан Асанов.

Наркомани не давали жити мешканцям під'їзду. Використані шприци кидали на сходових майданчиках, а через постійний шум люди не могли спокійно перебувати у своїх квартирах.

Отримана правоохоронцями інформація повністю підтвердилася. Дільничний інспектор міліції разом зі співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали наркоділка «на гарячому»: під час процесу виготовлення наркотиків та вживання їх з іншими відвідувачами.

Кухню зловмисник перетворив на міні-нарколабораторію. Він цілодобово «готував» там наркотичне зілля, вживав його сам і пригощав за гроші таких же, як і він наркозалежних «гостей». У кімнатах всюди були розкидані шприци із залишками крові.

- У ході санкціонованого обшуку в оселі було виявлено та вилучено шприци, посуд із залишками наркотичного засобу, наркотичний засіб - опій ацетильований та прекурсори, - зазначив дільничний інспектор міліції.

Виявилося, чоловік вже був судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. На даний час відкрито кримінальне провадження за сьома епізодами злочинної діяльності, зокрема за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут прекурсорів), ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

- Спасибі співробітникам міліції. Наш дільничний поставився до нас чуйно й оперативно відреагував на наше повідомлення, - каже заявниця Тетяна Володимирівна. - Зараз у під'їзді стало тихо, нарешті все припинилося. Мешканці, серед яких і діти, і пенсіонери, тепер спатимуть спокійно.

Дар'я Щербакова

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині четверо ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ