В Закарпатській області іршавські діти пишуть листи міліціонерам

В Закарпатській області іршавські діти пишуть листи міліціонерам

01.10.13 13:09 0 953
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції у рамках всеукраїнської акції «Діти пишуть листа міліціонеру» завітали до багатьох навчальних закладах району, щоб розповісти учням 3-5класів про те, що вони можуть висловити у листах свої побажання міліціонерам.

Першими про дану акцію дізнались учні Білківської, Приборжавської та Довжанської загально-освітніх шкіл від оперуповноваженої сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції лейтенанта Яни Горзов, яка розповіла дітям у доступній формі про цю акцію.

У листі до міліціонера кожний учень може викласти свої побажання до працівників у формі, відгуки і свої погляди щодо того, яким має бути справжній міліціонер, і в яких випадках він може стати в нагоді та допомогти, або ж дати міліціонеру певну пораду щодо спілкування з дітьми.

Лист повинен бути не більше однієї сторінки; в кінці листа обов′язково мають бути зазначені відомості про автора (прізвище, ім′я, по-батькові, навчальний заклад, вік).

Учні шкіл з цікавістю сприйняли дану пропозицію від працівників міліції і відразу взялись до написання листів.

Наразі вже надійшло до Іршавського райвідділу міліції понад 20 листів. Сподіваємось, що до акції долучаться учні інших шкіл нашого району. Листи можна надсилати впродовж жовтня-листопада місяця. На переможців акції будуть очікувати подарунки.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати-свободівці ...
Наступна новина: Представники Громадської ...

КОМЕНТАРІ