У Львові відбувся святковий захід, приурочений Дню усиновлення

У Львові відбувся святковий захід, приурочений Дню усиновлення

01.10.13 12:03 0 994
30 вересня на базі притулку для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації проведено святковий захід, приурочений Дню усиновлення.

В стінах притулку зібралися батьки – вихователі, прийомні батьки, опікуни та усиновителі з Мостиського, Сокальського Городоцького, Яворівського, Турківського, Миколаївської, Жовківського, Пустомитівського районів та м. Львова.

Від імені голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука з вітальним словом до присутніх звернувся начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис та вручив Подяки усім присутнім за вагомий внесок у забезпеченні реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї.

Також з вітальним словом виступила президент Всеукраїнської громадської організації “Асоціація – Моя Родина” Наталія Ярош, яка у своєму виступі подякувала обласній державній адміністрації за підтримку функціонуючих прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Також в межах свята проведено засідання за «круглим столом», під час якого обговорено проблемні питання щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу в області та шляхи їх вирішення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Чорноморець" - ПСВ ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ