У Рівненській області рятувальники Держслужби з НС врятували на пожежі  життя 75-річного чоловіка

У Рівненській області рятувальники Держслужби з НС врятували на пожежі життя 75-річного чоловіка

01.10.13 12:43 0 860
О 00:08 01 жовтня за номером «101» надійшло повідомлення, про пожежу на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою місто Кузнецовськ, мікрорайон Будівельників.

Вже за лічені секунди за вказаною адресою було направлено чергову варту 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши до місця виклику рятувальники від сусідів з’ясували, що в однокімнатній квартирі можливо перебуває власник. Негаючи часу вогнеборці в апаратах захисту органів дихання увійшли до вщент задимленої оселі, де на тліючому ліжку виявили чоловіка. Якого негайно винесли на свіже повітря та передали лікаря швидкої медичної допомоги.

Бійці Держслужби з НС швидко ліквідували займання, не допустивши знищення помешкання. Вогонь пошкодив ліжко та матрац в кімнаті.

Як згодом вдалося з’ясувати, врятованим виявився 75-річний власник оселі Микола. Зі слів сусідів, чоловік зловживав алкогольними напоями та полюбляв палити в помешканні. Навіть після огляду місця пожежі на ліжку було знайдено недопиту пляшки з-під спиртного та декілька недопалків.

Орієнтовна причина пожежі розглядається, як необережність при курінні власника. Наразі всі обставини з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Сам врятований на даний час, перебуває в травматологічному відділенні санітарно-медичної частини міста Кузнецовськ з діагнозом отруєння чадним газом, лікарі оцінюють стан потерпілого, як середньої важкості.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МХЛ. "Молода Гвардія" ...
Наступна новина: Попереджений-озброєний! У ...

КОМЕНТАРІ