Міндоходів у Чернівецькій області: Відкрито нові рахунки для сплати єдиного внеску

Міндоходів у Чернівецькій області: Відкрито нові рахунки для сплати єдиного внеску

01.10.13 13:36 0 1156
Головне Управління Міндоходів у Чернівецькій області повідомляє, що 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України розпочинає процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Відтепер Міндоходів прийматиме та оброблятиме звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.
Номера рахунків розміщено на веб-порталі територіальних органів Міндоходів у Чернівецькій області за посиланням (http://cv.minrd.gov.ua/byudjetni-rahunki/) у розділі «Міндоходів у регіоні» - «Головне управління» - «Бюджетні рахунки» або у розділі «Реєстри».
Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску Міндоходів розпочато у зв’язку з набранням чинності законами України від 04 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” та „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” № 406-VII (далі – Закон № 406).


Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Будівництво технопарку ...

КОМЕНТАРІ