Із пошти Міністра внутрішніх справ України

Із пошти Міністра внутрішніх справ України

01.10.13 13:20 0 1031
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від жителя м. Дніпропетровськ Юріна Георгія Юрійовича. У своєму листі чоловік висловлює слова вдячності працівникам Ялтинського міського управління Головного управління в АР Крим.

Текст листа наводимо нижче:

«Міністру внутрішніх справ України

Захарченку В.Ю.

Шановний Віталію Юрійовичу!

«Засвідчую Вам свою повагу та звертаюсь зі словами подяки за високий професіоналізм співробітників Вашого відомства, ГУ в Автономній Республіці Крим та Ялтинського міського управління Головного управління МВС України в АРК.

Нещодавно в місті Ялта було скоєно зухвале навмисне вбивство мого батька. Одразу ж як про дану трагічну подію було повідомлено правоохоронні органи, на місце злочину прибули співробітники слідчо-оперативної групи Ялтинського міськуправління. Упродовж кількох годин після повідомлення про вчинений злочин правоохоронці оперативно та невідкладно провели всі необхідні слідчі дії.

У результаті проведених співробітниками міліції на високому професійному рівні оперативно-розшукових дій та заходів, правоохоронці вже через кілька днів встановили обставини скоєного вбивства та затримали особу, яку наразі обвинувачено в скоєному злочині.

Вочевидь, що саме завдяки результативності та професіоналізму співробітників міліції, які здійснювали розслідування трагічного вбивства мого батька, наразі є можливим за вироком суду притягнути винного до кримінальної відповідальності, не допустивши в подальшому вірогідності скоєння ним інших тяжких злочинів.

Від себе та від моєї родини висловлюю вдячність всім співробітникам Ялтинської міліції, які приймали участь в розслідуванні цього злочину та, виконуючи свої професійні обов'язки, забезпечили притягнення винного до кримінальної відповідальності.

Беззаперечно, що правоохоронці професійно виконуючи свої службові обов'язки щодо розшуку вбивці рідної мені людини, реально вплинули на зміцнення законності та правопорядку в регіоні. Зокрема, закріпили позитивний імідж та авторитет не лише органів УМВС але й органів державної влади і державної служби в цілому».

З повагою

Юрін Георгій Юрійович»

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Подарунки від народного ...

КОМЕНТАРІ