ГУ Міндоходів у Львівській області: Видача тимчасових довідок щодо сплати утилізованого збору

ГУ Міндоходів у Львівській області: Видача тимчасових довідок щодо сплати утилізованого збору

01.10.13 16:43 0 1094
ДПІ у Франківському районі м. Львова ГУ Міндоходів у Львівській області інформує про початок видачі довідок про сплату податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів.
Міндоходів України своїм листом від 13.09.2013 року рекомендовано митницям Міндоходів видавати тимчасові довідки про сплату або звільнення від сплати екологічного податку за транспортні засоби.
Форма довідки про сплату податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та форма довідки про звільнення від сплати цього податку встановлюється Кабінетом Міністрів України та є документами суворої звітності. Міністерством розроблено та оприлюднено на офіційному Веб-порталі проект рішення Уряду про затвердження форм довідок:http://minrd.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2013-rik/110392.html
Оскільки, зважаючи на тривалість строку виготовлення бланків суворої звітності та з метою недопущення затримок в реєстрації транспортних засобів і напруги серед осіб, які ввезли їх на митну територію України, Міністерство рекомендує митницям Міндоходів видавати тимчасові довідки за формою, оприлюдненою на офіційному сайті із застосуванням в якості номера довідки номера митної декларації, а також інформувати вказаних осіб, що довідки будуть замінені в місячний термін після оприлюднення Міністерством інформації про початок обміну.



Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міністерства доходів і зборів
у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 30 вересня 2013 року ...
Наступна новина: ДПІ у Франківському районі ...

КОМЕНТАРІ