Опозиційним силам в Україні ВО «СВОБОДА», ПП «УДАР», ВО «БАТЬКІВЩИНА» Відкритий лист Щодо ситуації із відсутністю виборів мера міста Києва та депутатів Київради

Опозиційним силам в Україні ВО «СВОБОДА», ПП «УДАР», ВО «БАТЬКІВЩИНА» Відкритий лист Щодо ситуації із відсутністю виборів мера міста Києва та депутатів Київради

01.10.13 17:49 0 1160
Шановні представники української опозиції!
Ситуація довкола виборів депутатів та мера в місті Києві вимагає більш дієвої відповіді від всіх опозиційних парламентських сил та запровадження Вами альтернативної політики, котра б забезпечила проведення виборів в столиці.
Протягом тривалого часу опозиційні сили не вдаються до активної протидії сьогоднішній владі, а лише до так званих «ритуальних танців» щоразу перед засіданням Київради.
Одним із вирішальних кроків в парламенті мало б стати блокування опозицією трибуни до абсолютної перемоги - до призначення виборів мера Києва та депутатів Київради. У Вас в повній мірі є всі шанси забезпечити такий розвиток подій та домогтися повноцінного функціонування столичної влади.
Однак, як бачимо сьогодні, опозиційні сили чомусь уперто демотивують людей, які Вас підтримують та, тим самим, змушують киян думати, що вибори в столиці здали.
ВК «Наступ» вимагає від опозиційних сил заблокувати засідання Верховної Ради України та тримати блокаду доти, допоки не призначать вибори в столиці. Зі свого боку, лідери громадських організацій забезпечать велику кількість активістів та небайдужих за долю столиці людей, котрі прийдуть підтримати Ваші позиції. Досить демонструвати популістські кроки, ми вимагаємо від Вас серйозних дій, які дозволять Києву мати свого мера та депутатів.
Також ми повідомляємо, що ВК «Наступ» й надалі відслідковуватиме за дотриманням усіх обіцянок парламентських сил та інформуватиме громадськість про хід їх виконання.

Голова ВК «Наступ» Руслан Секела
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ