Озброєний розбійник затриманий маріупольськими міліціонерами за півгодини після злочину

Озброєний розбійник затриманий маріупольськими міліціонерами за півгодини після злочину

02.10.13 13:25 0 709
24-річний мешканець Першотравневого району обрав поїздку до півмільйонного міста з метою хорошого «заробітку». Хлопець хотів насолоджуватися життям у Маріуполі за чужий рахунок, скоюючи майнові злочини, але був затриманий оперативниками «за гарячими слідами».

– До чергової частини Приморського райвідділу міліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що 25-річному мешканцю надана медична допомога, – розповів виконуючий обов'язки начальника сектору карного розшуку Приморського РВ Маріупольського МУ Олексій Тарасов. – Потерпілий розповів, що він став жертвою розбійного нападу та дав чіткі прикмети нападника. Протягом півгодини вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його разом з викраденим.

Як з'ясувалося, фігурант був неодноразово засуджений за майнові кримінальні правопорушення. Він звільнився з місць позбавлення волі кілька тижнів тому, проте вирішив знову стати на «слизький кримінальний» шлях. Приїхавши до Маріуполя, гість поселився у готелі. Першого вечора він відвідав кафе, де таємно викрав у відвідувача пневматичну зброю. А за кілька днів на вулиці він підійшов до перехожого і, налякавши його зброєю, відібрав мобільний телефон та гроші. Це виявився останній «подвиг» на маріупольській землі.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України – «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі 6а термін від 3 до 7 років. Вилучену у фігуранта зброю направлено на експертизу. Молодий хлопець вислухає суддівський вирок уже вшосте.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Активісти Greenpeace ...

КОМЕНТАРІ